Andra Avenyn..

.. TJAAA! som ni förstår kollar jag på Andra Avenyn & kom nyss hem från Jossa(: Har "pluggat" hos henne och fått reda på svaren till Mått&Materia, som jag fortfarande inte fattar, haha. Men men.. Får läsa igenom svaraen igen en gång till & se om jag fattar. Sen har vi prov i engelska om typ Irland&Jamica.. Vi har prov på torsdag och jag har inte börjat plugga än! Asså shiit det luktar om prov som fan asså!! Hahaha..
Men men, ska fortsätta kolla på AA, ses

Puss&Kram //ella

Vet ni hur j*vla mkt jag älskar er?


Nytt hår, shampoo, balsam & hårinpackning.

Hejhej, bilden får säga allt;
(om ni har några frågor kommentera ;))

Skola... snart.

Hejhej, har lite tid kvar till bloggen. Juste nu sitter jag på msn och chattar med Felicia & hon bärettar om någon tjej som typ....ääee, nej det kan jaah inte säga. Hihi.. Då ä jag elak. Man vill ju inte vara elak, right?
Btw; Jag prata med syrran igår på msn, asså shiiit jag får panik. Vi har aldrig träffats men prata i telefon typ varje dag, och problemet är att hon bor så långt bort. :/ Hon bor i eskelstuna typ.. Något sånt ;D
Hahah..Asså gud vi garvar fan åt allt, ni skulle sett mig igår! Jag satt framföra datan och kunde inte andas, hahhaa. Jag & Olivia garv fan åt ingen ting.. Haha, sheet asså måste träffa henne snart :* Olivia jag älska dig.

Idag ska jag klippa mig btw, jag slutar 15.05 och jag ska vara där 15.45, så hoppas jag hinner :D Men jag vet inte hur jag ska klippa mig!, HJÄLP!! Kommer få damp om jag inte kommer på något xD hihi, men men.. Nu ska jag ta något & äta sen sminka mig..

Puss&Kram //ella

Bilden tas bort när jag kommer hem ;)
BORTA!

Taken.

Hejhej.. Inte blogget på ett tag jag vet, men har inte haft någon känsla för det. haha.. Men men, har tjatat hål i huvudet på pappa att jag vill se Taken med honom. Som handlar om en pappa som spelas av Liam Neeson, som har jobbat för något i en jävla massa år & så har han typ inte träffat sin dotter på 17 år eller något. Men iaf när han kommer hem och vill hälsa på henne frågar hon om hon och hennes kompis Amanda får åka till Paris, & hälsa på Amandas kusiner. Det tar ett litet tag innan pappan bestämmer sig för att säga "okej, du får åka" så skriver han under en lapp och Amanda & den här dottern åker till Paris. När dom kommer fram till flygplatsen är det en kille som kommer fram till dom och frågar vart dom ska och om dom kan dela taxi för det är väldigt dyrt i Paris tydligen. Så dom sätter sig i taxin och åker dit dom ska, sen kommer dom in och tar plats i huset och ser att kusinerna inte är hemma. Så ringer dottern sin pappa och säger;
-Pappa, pappa! Amandas kusiner är inte här, jag lovar jag visste inget! Jag skulle aldrig åka hit om jag visste att dom inte var här..
- Okej, men du skulle ringt mig så fårt du kom fram du lovade!!
-Ja, jag vet. Förlåt pappa! Jag glömde bort det..
efter några minuter hör pappan dottern skrika och han frågar vad som har hänt och dottern säger att hon ser Amanda blir tagen av några gubbar i andra sidan av "huset".. Jaja.. Ni får se trailen om ni inte fattar/vill veta mer x)

Puss&Kram //ella



Killar måste veta detta om tjejer;

• Tjejer uppskattar när du ringer/smsar
• Tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig
• När du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något
• Tjejer vill höra att de ser bra ut, även fast dom kanske inte själva tycker det
• Skriker en tjej på dig har du gjort något som har gjort henne väldigt ledsen/arg
• När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra: "jag älskar dig också" inte "detsamma" eller "jag också"
• Tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat upp henne.
• Skiter du i att höra av dig, kommer hon garanterat att må dåligt
• Vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne
• Tycker du om henne, påminn henne om det ofta
• Påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink
• Krama henne hårt när du ser att hon ser orolig/ledsen ut
• Om du vill göra något fråga då, för tjejer kan vara ganska blyga
• Det är oftast ett bättre alternativ om du vågar ta det första steget till att göra något.. (;

Så sant!.. alla som har flickvän ta åt er för fan (aa)
Puss&Kram //ella♥

Your Sister

Sean Kingston


Liidingö & Sommar med Göran

Hejhej, vad gör ni? Just nu sitter jag på Lidingö och väntar på att jag ska komma på något att gör(:
Kom nyss hit, har varit hos moster(: Och träffat Molly - kusse, Moa - kusse, Mimmi - moster #2 och Harry - kusse. Och massa annat roligt folk. För er som kollar på Andra Avenyn och vet vem Lottas "bort glömda" syrra er så ska ni bara veta att min moster känner henne, och hon var där. Hon var verkligen jätte gullig. Dt var så kul för Molly gick fram & fråga en miljoner fråger om hur dt skulle vara serien ut, haha. Molly har inte fattat att dom som håller på med sånt har tysnats plickt, hon är gullig hon(:

Och innan vi åkte dit gick vi på bio och såg Sommar med Göran den är sjukt kul, haha bästa repliken i hela filmen;
- Göran du ser lite kåt ut
- Va!? nej tycker du :)
- Ja, :)
- Aa, men tack då..
och den andra rolga är, när Göran ska sicka ett sms till en tjej han gillar;
Hej, dt var kul att ses.
Hoppas du får kuk på midsommar.
Hahha, garavar så mkt att jag kissar på mej, sjukt kul film(: Värd att se om ni inte sett den, men iaf precis innan vi ska gå ut sitter vi utan för och väntar på mammas kille, kommer en gubbe som ställer sig fram för mamma, och tar ab sig sina solglas ögon.. & säger;
- Tjaa, ni ser ut som ett rock band
- Jaa, dt är självklart vi är, säger mamma.
- Vilket instrument spelar du då?, frågar gubben mamma.
- Nej, jag spelar inge.. Drev med dig bara.. haha -.-
- Jaa, jag driver med dej också HAHAHHAHAHA
sen står han där och glor på mamma och jaah håller på att dampa på hnm, ba sluta glo på min morsa, b*g gubbe..:s Sen säger han efter ett tag;
- Men du är mamman, vaaa?
- Jaa, dt är jag -.-
- Du är hot mama!
Då laka jaah helt på han och tänkte, om du säger så där en gång till, till min orsa kommer dt bli synd om dej..
Jävla bög asså.. Ska slå han..Hahah. Jag vet att ni älskar dt ;)<3 

ska jag dra in till Fridhemsplan med mamma och möta upp hennes kompis, så åker mamma och bror hem så ska jag och mammas kompis hitta pånågot kul med hennes hund :P haha.. Hon har precis köpt en ny hund så mamma undra om jag ville träffa den så jag ba VIISST :'D.. Har med mig kameran så dt blir massa
fotta fotta..

btw; När vi åjte till "fina" lidinö åkte vi förbi Grand Hotel, då berätta mamma att hon känner en som jobbar är så när jag ska praoa så ska jag gör dt där(; Snackat om skillat(:

Menmen, nu ska jag lyssna lite på musik, logga in på Facebook, och tare chill..
Puss&Kram //ella

Dagens låt;

Head, Shoulders, Kneez & Toez
K.I.G.


Cha Cha..

.. vad händer? Dålig uppdatering jag vet men men.. Idag har jag inte gjort något förutom bråka lite med några tjejer x) Hahha.. Dom har fel & jag har rätt, så är dt alltid.

Btw; jag är fett sur att jag inte kan gå på Klubberiet på fredag, hade värsta chansen att gå för dt är en tjej i min skola (klicka här till hennes blogg), som säljer biljetter till fredag & så ba juste pappa helg :/ Jävla skit asså! Fan, aja måste gå nästa gång, fast dt är skit långt kvar! Kommer inte palla vänta..

Skit samma, nu ska jag hoppa in i duschen, och ta dt chill, sen platta håret. Sen ska jag mamma & bror, åka till moster och käka.. Sen ska vi till fina Lidingö, & sova där till imorgon, så dt blir uppdaterat där ifrån förmodligen..

Puss&Kram //ella

Saknar Tim & resten av solkvik's barnen


Minnen av bara kärlek;


Replay
Iyaz


Minnen med låten, älskar den. Vet inte vad som händer. Den betyder bara skit mkt för mig.♥


Väntar..

..hejhej, just nu väntar jag på att Willie ska komma till fridhemsplan så jag kan gå ner till sundbybyberg och möta upp honom. Sen drar vi väl hem hit och väntar på att Ellie smsar och säger att vi ska gå dit(: åå, hon är förmodligen med Hanna, Hanna's kompis & Tatte.
Menmen, skit samma ska ringa ville nu och se hur långt han har kommit xD

Puss&Kram //ella

ellinor skoog, jag älskar dej

Ny designe;

Sista inlägget för ikväll då, idol är slut och jag garvar fortfarnde åt dt, haha. Seriöst att folk vågar(:
Menmn tillbaka till designen, den är nu men ändå gammal jag har ändra bakgruns färgen och ny header, bara så ni vet(: Den är skit fin nu tycker jag iaf.. Men men ville bara säga det.
Här kommer dagens låt;


Cidinho & Doca
Rap Das Armas (Parapapapa)


Puss&Kram //ella


tea time

Hejhej bloggen. Dålig uppdatering men ska försöka ändra på dt. Vad har ni gjort idag då? Jag har bara varit hemma (om man inte räknar med skola då ^.^).. skulle gått på träning men jag mår fett illa, och har ont i huvudet.

Snart börjar idol för idag(: Fett kul, jag asa garvar åt alla som sjunger även fast dom är bra. Dt är bara så jävla kul att se när dom skämmer ut sej :P haha, sne är dt ju True Blood. Asså jag älskar dt pogramet och i dag ska Skarsgård vara med ju. Så dt kommer bli roligare att kolla på då, om dt är en svensk med asså :P
Sen ska jag väl plugga lite Religion.. :P

Ska drika te nu och kolla på Idol,
puss&kram //ella


Pankakor.

Hejhej, va händer? Jag ska snart äta pankakor och kolla på dagens avsnitta av Riverside. Helt ärligt så är dt faktiskt helt okkej.. Funkar som en lite "film" om man inte har något att göra. Menmen idag har dt varit skit kul i skolan(: Säger vi -.-' Och nästa är det skol foto, j*vla skit asså. Pallar verkligen inte komemr bli helt fail! Bara så ni vet.

Ikväll blir dt iaf Religon läxa. Fett könt att jag inte behöve rgöra läxan på papper, utan den är på internet så jag måste använda datan, haha.. :P Skit samma ska äta nu, inlägget blev kort men det funkar. Om ni vill ha fler inlägg per dag får ni kommentera också(:

Puss&Kram //ella

Har jag sagt hur mkt jah älskar er? ♥♥♥



Sweet Dreams(Beautiful Nightmare)
Beyoncé

Love is my drog.


 Love Is My Drug
JOHN ME

Hejhej bloggen! Vad händer?(: Jag sitter och väntar på att det ska hända något kul. Har snart spelat sönder låten (ovan) och tycker fortfarande att den är skit bra(:
Menmen, ska väl bara sitta hemma idag och lyssna på musik ocg börja plugg matte.. Inte kul.. Men skit samma får passapå när jag är hos pappa, så Fabbe kan hjälpa mig(: Haha..
Menmen, ska göra något nu tror jag iaf :p

Puss&Kram //ella

Min bild, så ingen tar...(:


When my heart stop love you...

Hejhej, bästa dagen på länge dagen på länge asso, jaja..Satt och garva så tårarna rann idag alltså, vetti fan vrf men skit samma :P Menmen, idag fick vi typ sluta 20 min tidigare för läraren blev jätte arg på en i klassen xD

Sen vänta jag micha & corre på jossa men hon kom typ aldrig så vi blev fett less på att sitta ute i korredoren så vi gick in till kuraton och prata massa roliga saker(x Och kolla i skolkattalågen ^^ Sen eftertag gick vi mot bussen och mötte upp Jossa, vetti fan vad hon hade gjort haha.. Men efter ett tag kom några jag ahr pratat med några gånger, sen åkte jag hem och  nu sitter här och väntar på att mitt sego till bror, sen ska jag ringa Kniche och vi ska till ICA (aa) coola vi är..

btw; såg ni på True Blood igår? Det är ganska äkligt men skit bra!! Jag lovar ni kommer älska det + att snart komemr dt en svensk skådis med(: Coolt asså!! :P

Men men , ska fortsätta lyssna på The Vocie, dom bästa låtarna hittills :)


Jay Sean Ft Lil Wayne
Down


 I Know You Want Me
Pitbull


 Rap Das Armas
Cidinho & Doca


Idol 2009

Hejhej, vad gör ni? själv sitter jag och kollar på Idol och snackar med fint folk på msn..Haha..Det är faktiskt jätte bra(: Ovanligt duktiga för att vara audioten..Hahhaa, asså sheeeeeet, dom sjöng nyss höll fan att garva i jäl mig!!!
aja, nu ska jag fortsätta skratta och ha kul på msn..
Puss&Kram
//ella


Riverside

Tja bloggen.. Kom hem för kanske några timmar sen och har varit lite med Micha också (aa) Bestämde mig igår för att inte gå på träningn idag med tanke på att jag var hemma igår..Inte för jag tror det hjälper om jag går eller inte. Kollade lite på TV efter Micha hade gått och så reklamen för riverside, så jag slog på datan och kollade avsnitten som är ca 6 min långa och det handlar typ om Kim's liv som bi, och att det är någon ny kille på deras skola som han bli "kär" i typ och han lilla syster är kär i Kim, haha.. Ni kan hitta dit här. Det är Faktiskt helt okej(:
Är ensam hemma nu i 5 min till kanske för sen kommer mammas kille och ska duscha och sen hämta upp mamma och Jacob för han har vait på något random sak i spånga :s
Sen ska jag väl ringa Wille och prata med hnm, asså jag måste verkligen det de är skit viktigt seriöst! Tror jag ska göra det nu faktiskt, hare bra. Skriver efter pluggandet -.-'

Puss&Kram //ella

Bild på saknade :'/<33

Mitt huvud spricker snart!

Aj som f*n. Mitt huvud seriöst jag kommer dö! Det bultar som en j*vla sten, blir seriöst sur! Och det kommer min brorsa också bli snart när jag säger att jag inte kan följa med på hans träning :p Jag lovade hnm igår att följa med men eftersom jag mår som jag mår pallar jag inte..Hur har skolan varit då ;o Hahha.. Vi har prov imorgon och om jag är hemma så slipper jag det (aa fast kommer ändå inte att få göra det.. :'/ Så måste i typ svara på engelska. Och det är frågor om rymden.. Inte för dt kommer gå så bra för mig men kan iaf försöka xD

Men men nu ska jah typ käka lite midda och sen typ kolla på tv och dricka teee.. mums :p
Puss&Kram //ella

Typ andra dagen i skolan @ Kanan badet (aa)


Sjuk/Donken/Jossa

Hejhej bloggen.. Vad gör ni?(: Har varit hemma ett tag nu, lite små sjuk så där. Ganska ont i huvudet, mår lite illa men det börja gå över. Hoppas bara att det inte kommer tillbaka. Men iaf ska snart gå ner till donken med Jossa, ska köpa lite mat. Är för trött för att göra egen(x

När jag gick upp imorse kännde jag att jaah mådde illa men mamma (envis som hon är) sa att jag skulle gå till skolan iaf..Så när jag kom dit gick jag och Micha till skåpen och hämta NO grejerna. När vi satt på lektionen kände jag mig fortfarnde dålig..Så kom vår nya rektor in och börja prata om lite allt möjligt, om typ svin influensan och vrf hon började jobba som rektor bla bla blaa. Sen var lektionen slut och jag pallade verkligen inte flera lektioner.
Och nu sitter jag här och har precis kollat klart på första avsnittet av Andra Avenyn (klippet finns redan ute på internet länken hittar du här). Det var ganska bra avsnitt gemfört med dom senaste efter första sesongen var skit bra verkligen, sen i andra börja massa folk försvinna och allt blev dåligt)': Inte bra.. Så det här var helt okej för att vara AA..

Men men ska dra nu
Puss&Kram //ella

Färga håret..

..idag blir det att färga håret då (aa' Jag ska bara färha det ljusarer, först ville jag har brunt men mamma sa att det skulle ta skit lång tid att färga från blont till brunt.. Inte för jag tror på det men jaja... Men men annars idag är det väl inge typ plugga lite, annars inget spec..

Skit samma inlägget blir kort mén skit samma.. Skriver mer sen..
Puss&Kram //ella

Kollo åter träff igår @ Fridhemsplan..

Hejhej :) Vad händer? Jag ska snart gå och duscha (aa) Igår var det skit kul asså, jag menar skit kul. Alla ni som hade chansen att komma dit men inte kom miss något(: Visst det kunde varit bättre musik, men asså allt annat vr skit kul (aaa'

Efter vi hade slutat skolan så gick jag & Jossa hem till henne, så fick hon välja ut kläder och så åt vi lite.. Sen gick vi hem till mig och jag valde kläder till mig själv. Det blev ett vitt ganska uringat linne så jag var tvungen att ha ett annat linne under XD Ett par tigts med ett vitt linne som kjol (; Sen platta jag håret på Jossa och mig själv. Sen fixade vi det sista och gick ner mot sundby berg.. När tåget kom var det några killar som ville att vi skulle sitta med dom jag ba Fuck you. Och så satt vi oss någon annan stans. Sen gick vi av vid Fridhemsplan och mötte upp Glorre och hennes kompis Selma.. När vi kom fram till där vi skulle vara fick jag och jossa göra alko test, men glorre & selma slapp .-. Fett lågt asså! Dom tror jag dricker oxå xD Men men.. När vi kom in visste vi inte vad vi skulle göra så vi satt oss och typ gjorde ingen ting..Sen efter tag kommer Natta fram och säger hej och kramar om mig sen sticker hon igen :p Haha, så efter typ 1 h blir det första bästa låten och jag vet inte vad Glorre & Jossa är så jag och Selma äger alla och dansar allt vi kan xD Så är et typ någon som dansar bakom mig och jag börjar as garva och Selma ba wtf!? haha.. Sen går Selma iväg så då står jag och den där okända killen där, och jaa...sen blir det tryckare.. och sen efter typ 3 tryckar låtar tänds lamporna och festen är slut..Och så har hela kvällen gått åt att jag bara har dansat med hnm ;) Hahha..

Bloggar säkert senare idag.. om jag hinner ska träffa jossa och vi ska typ åka någon stans (:

Puss&Kram //ella


Saknar landet med er, tack för att ni finns jag älskar er<3 bästa bröderna alltså<333


I will always love you<3

When i first saw u, i was afraid to meet u
When i first meet u, i was afraid to hold u.
When i first hold u i was afraid to love u.
Later i love u and was afraid to lose u, now i have lose u.
I can not understand why you leave me like this
I will be damned forever in love, you made me feel love, and more.
Can not believe you loved me then, this strong feeling will never go over. 
You are the finest available and you will always be the only one i remember.


1 september, hösten kommer snart..

Hejhej, hur mår ni? jag mår fin fint (aa' haha.. om ni vill veta alltså(: Annars då, hänt idag? Jag har bara haft skola.. Min skola är helt ok, men för långa dagar! liksom på måndag slutar vi halv 4 och ingen dag slutar vi före 2. Seriöst hur ska detta sluta :p Men iaf, idag avslutas Jessicas tävling om desigen utlottningen..(: haha.. längtar :p
Men men nu ska jag gå och hämta mina popcorn. Så dom inte blir kalla.. Blev väldigt kort inlägg :/ men skriver mer ikväll, när jag fått reda på vem som vann(:

Puss&Kram //ella

RSS 2.0